FAMILIELEJR 2024

FAMILIELEJR 2024

21.-27. juli

Kom og vær med på årets familielejr i Fjellerup. Vi vil gerne invitere dig til en lejr med nærvær og sommerferiestemning på tværs af kirkeretning og generationer.
Temaet for lejren i år er “vær nær”. Vi tror på, at Jesus inviterer os til at være nær ham, vores næste og række ud til andre. Det kommer ud af overflod af hans kærlighed.

Familielejr 2024

Carlos og Regan Penning har været i YWAM siden 1990s, i Texas, Guatemala og i Californien, hvor de også har været ledere af tjenesten i Chico. De underviser regelmæssigt unge og familier over hele verden i mission. Både Carlos og Regan tjener med i deres lokalområde og flere andre steder som konsulenter for virksomheder og ledere i mission.

De har tre sønner, Micah (19), Liam (17) og Noe (15). Carlos er en ivrig motorcyklist og kører på sin ’78 Goldwing i de californiske bakker. Regan er kunstner og sangerinde og er med på den lokale teaterscene, når hun finder tiden til det. Sammen nyder de at danse salsa og spille tennis.

TILMELDING

Tilmeldingen åbner den 30. januar 2024.

Når du tilmelder dig og din familie, har du mulighed for at betale et depositum eller hele beløbet. Hvis du betaler det fulde beløb inden den 15. april, får du en ‘early bird’-rabat. Tilmeldingen er først gældende, når depositum eller det fulde beløb er betalt.

Hvis du vælger at betale depositum ved tilmelding, sender vi en e-mail i juni med oplysninger om, hvordan du kan betale restbeløbet. Vær opmærksom på, at vores e-mail, afhængigt af din spam-filtrering, kan ende i din spam-mappe. Vi anbefaler derfor, at du tjekker din spam-folder.

Depositummet refunderes ikke! Tilmeldingen er åben så længe vi har ledige pladser, men tilmeldingen skal senest ske den 1. juli 2024.

PRISER

Betaler du hele beløbet (altså både depositum og deltagerprisen) før 15. april, får du tidlig tilmeldingsrabat.

Din tilmelding er registreret ved betaling af depositum.

OBS: I tilfælde af afmelding får du selvfølgelig dine penge tilbage, dog på nær dipositum.

Før 15. april Efter 15. april
Camping (med middag)
Voksen 1.725,- 1.900,-
3-12 år 650,- 720,-
0-2 år 0,- 0,-
Værelse (med fuld kost)
Voksen 2.125,- 2.415,-
3-12 år 820,- 930,-
0-2 år 0,- 0,-
17+/teenager 1.250,- 1.435,-
Depositum 950,- 950,-

HVAD ER EN FAMILIELEJR?

Familielejr er ferie for hele familien med tid og mulighed for livsforvandlende oplevelser og fællesskab. Vi har gode rammer for alle, uanset om det er første gang du kommer med, eller har været der siden du var lille, om du er single eller kommer med en familie på 6.

Lejren byder på masser af inspirerende undervisning, lovsang og fællesskab i smågrupper. Der er også tid til bare at være i familie eller med venner, og måske have en picnic på stranden.