PROJEKT COMPASSION

PROJEKT

COMPASSION

Projekt Compassion er et initiativ, der når ud til kvinder fanget af prostitutionsringe i  Belo Horizonte. Projektet har eksisteret i over 20 år. Projektet tilbyder åndelig, følelsesmæssig og praktisk støtte, der giver en vej ud af livet i prostitution. Mange kvinder har oplevet betydelige ændringer i deres liv gennem dette program, og hjælper nu andre kvinder i lignende situationer.

En anderledes julegave
Vores partnere står lige nu midt i et spændende nyt skridt fremad. De har nemlig købt et hus til både at give husly til de kvinder, der er med i projektet og til tjenestens øvrige aktiviteter. Det betyder, at vores partnere ikke skal bruge penge på husleje, og også har fået frie rammer til f.eks. at have lovsang på stedet og formidle Guds kærlighed og omsorg.

Her i januar skal de i gang med at bygge en højere mur om husets grund (helt almindelig sikkerhedskrav i Brasilien) og møblere huset.

Vi i YWAM Danmark har besluttet at give en julegave til det og være med til at huset giver så gode, trygge og hjemlige faciliteter så hurtigt som muligt. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at være med.

MobilePay: 993330
Kontonummer: 7734 1026373
Oplys dit cpr. for fradrag