Show De Bola

Show De Bola

Siden 2006 har Show de Bola forbundet passionen for fodbold, Brasiliens mest populære sport, med ønsket om ægte samfundsmæssige forandringer. De fokuserer på sport som redskab til social udvikling, og de forstår, at fodbold skaber håb, fremmer gode værdier, lærer teamwork og viser børnene, at både succes og fiasko er afgørende for vækst og et mere komplet liv.

Show de Bola når ud til børn, teenagere og unge fra lokalsamfundet Santa Mônica. Hvert år tilmelder omkring 100 elever sig og opdeles i fem kategorier efter alder. Der er to ugentlige undervisningsdage og en discipelskabsdag pr. kategori. Derudover har de familiemæssig og skolemæssig opfølgning og deltager i mesterskaber i Camaragibe og Recife. Alt dette arbejde kræver menneskelige og økonomiske ressourcer.

 

YWAM Danmark har et samarbejde med Show de Bola og giver danskere mulighed for at investere økonomisk i dette projekt.

CÍCERO KENDER SELV BØRNENES VIRKELIGHED

Leder af Show De Bola, Cícero Felix er selv tidligere gadedreng i byen Recife. I dag er han gift og har en søn. Han læser idræt på universitetet og bruger uddannelsen på fodboldprojektet.
Landslederen for Youth With A Mission Danmark, kender den tidligere gadedreng fra sit mangeårige arbejde i Håbets Hus i Recife, Brasilien.

“Skulle jeg beskrive min ven Cícero med få ord, vil det blive noget i retning af: En ung mand der, ved at give Gud plads til at være Gud i sit liv, har formået at vende et liv, som mange dømte som håbløst, til at være frugtbart. At Cícero har inviteret Gud ind i sit liv har forvandlet familien og brudt en generations forbandelse af fattigdom, sult og misbrug. Gud har udrettet mirakler i Cíceros liv, så den dreng som Satan forsøgte at ødelægge og dræbe nu er fuld af liv, og giver Gud ære ved bare at være i live!”

–   Ulrik Corneliussen

Udfordringer lige nu

Show de Bola er 100% afhængigt af gaver og økonomisk støtte i alt, hvad de gør. Det store ønske er at færdiggøre den nye fodboldbane, der ligger i udkanten af YWAM-centrets område.

Udover det har de også brug for fodboldudstyr, kontorartikler og en bil til at besøge Show de Bola-elevernes familier og skoler.

Du kan være med til at hjælpe Cícero og de andre i deres arbejde, både ved at bede for dem, men også ved at støtte økonomisk.
Husk at din gave er fradragsberettiget!