UNIVERSITY OF THE NATIONS

UNIVERSITY OF
THE NATIONS

Du finder os i mere end:

0
LOKATIONER
0
LANDE
0
SPROG

YWAMs University of the Nations (UofN) opererer i 650 lokationer i 160 lande med programmer på omkring 100 sprog verden over. UofN bestræber sig på at undervise og udvikle mænd og kvinder åndeligt, kulturelt, intellektuelt og professionelt.

Som elev i UofN bliver du plejet som et helt menneske. Du lærer i et discipelskabs-miljø, hvor det er fundamentalt, at du vokser i karakter og følger Guds veje. Du studerer kun ét fag ad gangen i et modul på 12 uger. Hvert fag tilgås fra et kristent perspektiv.

UofN sigter efter at udruste eleverne til at tjene i alle sfærer af samfundet og i alle nationer. Formålet med UofN er at undervise elever i hvordan man i praksis anvender bibelsk sandhed og at fuldføre missionsbefalingen (Matthæusevangeliet 18,18-20).

Den fundamentale skole i UofN er Discipelskabstræningsskolen (DTS), som er et krav for at komme ind på alle andre UofN skoler.

Fakulteter

University of the Nations (UofN) er YWAMs internationale universitet med 7 fakulteter: Arts and Sports (kunst og sport), Christian Ministries (kristen tjeneste), Communication (kommunikation), Counseling & Healthcare (rådgivning og sundhedspleje), Education (uddannelse), Humanities & Int. Studies (humaniora og internationale studier), Science & Technology (videnskab og teknologi).

Internationalt har UofN stor betydning for YWAM, og hvert år tager tusindvis af unge kristne et eller flere af de mange forskellige kurser og uddannelser UofN tilbyder.

For at finde et University of the Nations kursus, besøg hjemmesiden herunder.