BOGSALG

BOGSALG

Vidste du, at vi sælger bøger?

YWAM har tidligere haft sit eget forlag og et større bogsalg. Der er vi ikke i dag, men vi har stadig mange gode titler på hylden.

Her på siden lægger vi løbende de forskellige bøger, vi har til salg, ud. Så der er god inspiration til gaven, weekenden, den tomme plads på bogreolen… eller bare fordi.

Send os en email eller ring til os på 86974055.

God fornøjelse!

Verdens Vigtigste BogHvordan Bibelen forandrer verden og hvorfor Gud vil bruge dig.

Af Loren Cunningham

dav

199 kr.

Intet land er for hårdt, for fattigt, for ramt af kriminalitet, for splittet af krig, i for dybt åndeligt mørke til, at det kan forandres. Gud har givet os nogle grundlæggende principper, der er nøglen til ethvert problem, som vi støder på i det enogtyvende århundrede. Svarene findes mellem første og sidste side i én eneste bog – Bibelen.

– Se hvordan Gud allerede har forandret nationer gennem sit Ord og sin Ånd.
– Mød ledere, der har oplært lande i, hvordan de anvender Bibelens forvandlende sandheder.
– Lær innovative metoder til at bringe Guds ord ud til alle mennesker.

“Hvad er mere relevant i dag end at påpege, at det vigtigste våben imod enhver form for uretfærdighed, vold og terror er Guds egen bog, Bibelen? … Læs denne bog. Den handler ikke om problemer, men om løsninger. Jeg ville ønske, jeg selv havde skrevet den.” – Broder Andreas, forfatter af Guds smugler

Indtil vi finder hjem

Af Lynn Austin

dav

249 kr.

Jagten på kærlighed, tro og et hjem. Efter forældrenes død føles livet i Sverige som en endeløs vinter for Elin Carlson. Onklen overtager gården og gør livet uudholdeligt for Elin. Hun beslutter sig derfor for at bringe sig selv og sine søstre i sikkerhed og tager kontakt til morens yndlingsbror, som for mange år siden rejste til Amerika.

Herved begynder deres rejse til Amerika – mulighedernes land, der flyder med mælk og honning, og hvor de kan starte på en frisk.

Men da vanskeligheder og problemer bliver deres trofaste følgesvend, sætter Elin, Kirsten og Sofia dog alligevel spørgsmålstegn ved beslutningen om at immigrere til Chicago. Vil deres drømme for fremtiden nogensinde gå i opfyldelse?

Børnenes fem kærlighedssprog

Af Gary Chapman & Ross Campbell

dav

120 kr.

Du kan lære at tale dit barns kærlighedssprog flydende. Find frem til dit barns primære sprog – Fysisk berøring – Anerkendende ord – Tid til hinanden – Gaver – Tjenester. Ligesom en voksen udtrykker og modtager et barn bedst kærlighed på èn ud af fem måder. Det er en sandhed, der kan komme på tværs af forældre, som taler andre kærlighedssprog end deres børn. Men med passende forberedelse kan mødre og fædre bruge denne undervisning til at hjælpe dem med at imødekomme deres børns dybeste følelsesmæssige behov.

Truth and Transformation

Af Vishal Mangalwadi

dav

100 kr.

OBS: Engelsk

We live in times marked by much confusion and apprehension. In this landmark book, international scholar and author Vishal Mangalwadi offers a radical vision for the gospel’s power to heal Western society. With insights drawn from real-life struggles against corruption and from years of study, he delves into the ideological roots of social oppression. Reform, he argues, is never without controversy. Yet reforming a culture’s values is a necessary precursor to lasting liberation and hope.

Himlen er virkelig – Helvede ligeså

Af Vassula Rydén

dav

200 kr.

Himlen er virkelig, helvede ligeså er historien om Vassulas forbløffende rejse, som startede en dag i november 1985, og siden da har drevet hende frem på Guds mission for at åbenbare sandheden for verden. Hendes samtaler med Gud bringer et klart budskab til hele menneskeheden om at vende tilbage til dydens sti. Den bringer et rettidigt og kritisk budskab til vor verden og vil være en af de mest tankevækkende bøger, du nogensinde vil læse. Denne bog er historien om hendes forbløffende møder og deres betydning for os alle. Den giver os et glimt af Guds kærlighed og retfærdighed og af det, der skal komme. Det er en bog med et stærkt budskab om håb. Det er en bog til vækkelse ikke blot for dem, der er kommet på afveje, men også for dem, der stadig er søgende.

Gør Evangeliet Offentligt

Af L. Allison & M. Anderson

dav

100 kr.

I nogle cirkler er offentlig evangelisation nærmest gået af mode. Men Jesu Kristi evangelium har altid været et spørgsmål om at proklamere evangeliet, og kristendommens udbredelse har til alle tider været knyttet til offentlig forkyndelse af de gode nyheder. Denne bog er en milepæl, hvor evangelisterne Lon Allison og Mark Anderson udsender et gribende kald om at genoplive den offentlige proklamation af evangeliet. De viser, hvordan Gud har brugt evangeliets forkyndelse i fortiden, og hvordan det effektivt og relevant kan praktiseres i dag.

Tro og du vil se!

Af Peter Gammons

dav

50 kr.

Peter Gammons tror på, at jesus mente, hvad Han sagde, og i sin trosinspirende bog ser Peter Gammons på, hvorfor vi så ofte går glip af de bønnesvar, vi leder efter. Mens han deler fra sit eget liv og fra sin tjeneste, giver han livsvigtige principper for et effektivt bønsliv.
Han ser også på mange af de almindelige problemer angående tro og mirakler.

Yada Yada Bedegruppen

Af Neta Jackson

dav

179 kr.

Hvad i alverden kan en prøveløsladt, en tidligere narkoman, en ejendomsmægler, en universitetsstuderende og en gift mor til to have til fælles?

INTET! Det var i hvert fald hvad Jodi Baxter troede, da hun på Chicago Kvindekonference blev sat i en bedegruppe sammen med elleve andre vidt forskellige kvinder. Men i løbet af konferencen skete der noget, der fik de tolv  kvinder til at fortsætte med at bevare kontakten, og det blev starten på Yada yada-bedegruppen.

Impact World Tour

Af David & Susan Cole

dav

49 kr.

This generation is desperate and searching for reality. Jesus is that reality!
A remarkable journey of faith and dependence upon God, this story takes you inside the Impact World Tour in New Zealand, during which more than twenty-five thousand people committed their lives to Christ in a three-month period. Witness God’s incredible provision as people place their trust in Him, and be challenged and emboldened to step out in faith.