BOGSALG

BOGSALG

Vidste du, at vi sælger bøger?

YWAM har tidligere haft sit eget forlag og et større bogsalg. Der er vi ikke i dag, men vi har stadig mange gode titler på hylden.

Her på siden lægger vi løbende de forskellige bøger, vi har til salg, ud. Så der er god inspiration til gaven, weekenden, den tomme plads på bogreolen… eller bare fordi.

Send os en email eller ring til os på 86974055.

God fornøjelse!

Verdens Vigtigste BogHvordan Bibelen forandrer verden og hvorfor Gud vil bruge dig.

Af Loren Cunningham

dav

199 kr.

Intet land er for hårdt, for fattigt, for ramt af kriminalitet, for splittet af krig, i for dybt åndeligt mørke til, at det kan forandres. Gud har givet os nogle grundlæggende principper, der er nøglen til ethvert problem, som vi støder på i det enogtyvende århundrede. Svarene findes mellem første og sidste side i én eneste bog – Bibelen.

– Se hvordan Gud allerede har forandret nationer gennem sit Ord og sin Ånd.
– Mød ledere, der har oplært lande i, hvordan de anvender Bibelens forvandlende sandheder.
– Lær innovative metoder til at bringe Guds ord ud til alle mennesker.

“Hvad er mere relevant i dag end at påpege, at det vigtigste våben imod enhver form for uretfærdighed, vold og terror er Guds egen bog, Bibelen? … Læs denne bog. Den handler ikke om problemer, men om løsninger. Jeg ville ønske, jeg selv havde skrevet den.” – Broder Andreas, forfatter af Guds smugler

Indtil vi finder hjem

Af Lynn Austin

dav

249 kr.

Jagten på kærlighed, tro og et hjemEfter forældrenes død føles livet i Sverige som en endeløs vinter for Elin Carlson. Onklen overtager gården og gør livet uudholdeligt for Elin. Hun beslutter sig derfor for at bringe sig selv og sine søstre i sikkerhed og tager kontakt til morens yndlingsbror, som for mange år siden rejste til Amerika.

Herved begynder deres rejse til Amerika – mulighedernes land, der flyder med mælk og honning, og hvor de kan starte på en frisk.

Men da vanskeligheder og problemer bliver deres trofaste følgesvend, sætter Elin, Kirsten og Sofia dog alligevel spørgsmålstegn ved beslutningen om at immigrere til Chicago. Vil deres drømme for fremtiden nogensinde gå i opfyldelse?

Børnenes fem kærlighedssprog

Af Gary Chapman & Ross Campbell

dav

120 kr.

Du kan lære at tale dit barns kærlighedssprog flydende. Find frem til dit barns primære sprog – Fysisk berøring – Anerkendende ord – Tid til hinanden – Gaver – Tjenester. Ligesom en voksen udtrykker og modtager et barn bedst kærlighed på èn ud af fem måder. Det er en sandhed, der kan komme på tværs af forældre, som taler andre kærlighedssprog end deres børn. Men med passende forberedelse kan mødre og fædre bruge denne undervisning til at hjælpe dem med at imødekomme deres børns dybeste følelsesmæssige behov.

Himlen er virkelig – Helvede ligeså

Af Vassula Rydén

dav

200 kr.

Himlen er virkelig, helvede ligeså er historien om Vassulas forbløffende rejse, som startede en dag i november 1985, og siden da har drevet hende frem på Guds mission for at åbenbare sandheden for verden. Hendes samtaler med Gud bringer et klart budskab til hele menneskeheden om at vende tilbage til dydens sti. Den bringer et rettidigt og kritisk budskab til vor verden og vil være en af de mest tankevækkende bøger, du nogensinde vil læse. Denne bog er historien om hendes forbløffende møder og deres betydning for os alle. Den giver os et glimt af Guds kærlighed og retfærdighed og af det, der skal komme. Det er en bog med et stærkt budskab om håb. Det er en bog til vækkelse ikke blot for dem, der er kommet på afveje, men også for dem, der stadig er søgende.

Vassula Rydén er græsk født og opvokset i Ægypten og i Schweiz. Senere giftede hun sig med en svensk mand og levede i over tyve år et internationalt liv, da hendes mands karriere i international udvikling bragte hende til Afrika og Asien. Hendes dage gik med selskabelighed og med at male og spille tennis. Det var et liv i nydelse og uden stress. Alt dette skulle forandres dramatisk i november 1985, da der uden varsel blev vendt op og ned på hendes liv med tilsynekomsten af hendes skytsengel, Daniel, som bragte et kald til hende om at hellige sit liv til at tjene Gud.