YWAM SJELLEBRO

YWAM Sjellebro er hovedcenteret i YWAM Danmark. Centeret har en lang historie, og fortsætter med at bygge på dets solide fundament af mange års bøn og tjeneste.

Guds kald for dette sted er at træne, discipelgøre og sende mennesker ud for at opfylde Guds formål med og kald for deres liv. Gud forvandler med sin kærlighed, og vi er kaldet til at dele hans kærlighed og forvandle liv.

Vi værdsætter fællesskab, hvor Jesus er centrum i det hele, og hvor vi opmuntrer, inspirerer og udfordrer hinanden til at vokse åndeligt og personligt.

Barmhjertighedstjeneste og Evangelisation

Det er meget på vores hjerte at gøre barmhjertighedstjeneste og at række ud til de udsatte i samfundet. Sammen med Teen Challenge i Aarhus rækker vi ud til unge mennesker med mindre alkohol og stofmisbrug.

Vi har også et hjerte for et særligt område i Aarhus. Vi længes efter at se mennesker blive sat fri og blive forelsket i Jesus, og at Guds rige må komme på det sted. Vi kommer for at bede og elske mennesker med Guds kærlighed.

Evangelisation er helt sikkert en del af disse to fremstød, dog er vores mål at opbygge tillidsbaserede relationer, da vi kommer regelmæssigt.

Hver anden weekend går vi på gaden i Randers, sammen med en gruppe mennesker fra lokale kirker, for mere intentionelt at fortælle mennesker om Jesus.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt