YWAM SJELLEBRO

YWAM Sjellebro er hovedcenteret i YWAM Danmark. Centeret har en lang historie, og fortsætter med at bygge på dets solide fundament af mange års bøn og tjeneste.

Guds kald for dette sted er at træne, discipelgøre og sende mennesker ud for at opfylde Guds formål med og kald for deres liv. Gud forvandler med sin kærlighed, og vi er kaldet til at dele hans kærlighed og forvandle liv.

Vi værdsætter fællesskab, hvor Jesus er centrum i det hele, og hvor vi opmuntrer, inspirerer og udfordrer hinanden til at vokse åndeligt og personligt.

Mød mennesker i øjenhøjde

Vores hjerte er at møde mennesker der, hvor de er, på en ligeværdig måde. Vi forsøger at række ud i forskellige områder af samfundet. Sammen med Teen Challenge i Aarhus møder vi bl.a. unge mennesker med mindre alkohol- og stofmisbrug.

Vi har også hjerte for et særligt område i Aarhus. Vi længes efter at se mennesker blive sat fri og blive forelsket i Jesus, og at Guds rige må komme på det sted. Vi kommer for at bede og elske mennesker med Guds kærlighed.

Evangelisation er en del af disse to fremstød. Vores mål er at opbygge tillidsbaserede relationer, da vi kommer regelmæssigt.

Hver anden weekend er vi sammen med en gruppe mennesker fra lokale kirker i Randers og går på gaden, for at fortælle mennesker om Jesus.

Evangelisation

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt