ARRANGEMENTER

YWAM NIGHTS

Tid til fællesskab, tilbedelse, opmuntrende ord og vidnesbyrd fra YWAM. Du kan læse mere her for at se hvornår og hvor vi har vores møder.

FAMILIELEJR 2020

Vi er kommet til den konklusion, at vi desværre bliver nødt til at aflyse vores Familielejr i år. Vi glæder os allerede til 2021 med Coronafri Familielejr, knus og krammere.

KING’S KIDS GO CAMP

Er en lejr for børn og unge (mellem 5 – 16 år) med familie med god undervisning, kreativ/aktiv workshop, tid til fællesskab og sjov, familietid og Jesus i centrum. Vi kommer til at bruge det vi har lært i workshoppen sidst på ugen, hvor vi sammen tager ud i byen.

SHARE THE LOVE

Guds drøm er, at alle mennesker kender ham. Vil du bruge en uge i sommer på at udfordre dig selv til at introducere mennesker til deres skaber? Lejren er for alle, der gerne vil gøre Gud kendt; ung eller gammel, single eller familie. Kom og vær med til at elske mennesker omkring os!

COME & SEE FAMILY CAMP

I denne uge vil vi forsøge at give en forsmag på, hvordan det er at være på familie-DTS. Altså en familie Discipelskabs Trænings Skole.
Der vil være spændende undervisning for børn og voksne, samt mulighed for at I sammen som familie træder ud i tro og lever teorien ud i praksis.

AKTIV CAMPING MED GUD I FOKUS

Denne lejr er for familier med børn, som har lyst til vandreture, cykelture og kanoture. Der vil være mulighed for lejrbål, hygge og samvær med lovsang og undervisning samt refleksionsgrupper både på Sjellebro og når man er aktiv.

COME & SEE YOUTH CAMP

Vær med til en uge, som giver dig en smag på hvad en Discipelskabs Trænings Skole er, med undervisning, tilbedelse og bøn, sjove aktiviteter, udfordringer, sjov og fantastisk fællesskab!

KØBENHAVN

PRAYER & WORSHIP NIGHTS

Vi mødes i Soli Deo Gloria og beder sammen hver mandag 19-21.

YWAM NIGHTS

Tid til fællesskab, lovsang, opmuntrende ord og vidnesbyrd.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt