YWAM DANMARK

YWAM DANMARK

At kende Gud og gøre ham kendt.

Med en lang historie, fortsætter YWAM Danmark med at bygge på fundamentet af de mange mennesker som er gået forud for os, for at opbygge og udruste unge mennesker fra hele Verden.

”Gå ud i alverden og prædik evangeliet til hele skabningen.” (Markusevangeliet 16,15)

YWAM arbejder med tre områder nationalt og internationalt

  1. Træning
  2. Evangelisation
  3. Barmhjertighedstjenester

Vores arbejde i disse tre områder gør vi med vores ønske om at ”kende Gud og gøre Ham kendt” som fundament.

I Danmark arbejder YWAM for at kommunikere evangeliet om Jesus Kristus på en relevant måde i alle områder af samfundet – i Danmark og internationalt.

Vores to lokationer i Danmark

YWAM Sjellebro

YWAM København

YWAM Danmark har en lang historie bag sig, og den bliver stadig skrevet. Gud har været trofast til at sende mennesker med friske visioner og drømme for Danmark og nationerne.

YWAM DANMARKS HISTORIE

YWAM Danmark blev pioneret i 1972 af Bente og Leon Have Thomsen, og det gør Danmark til det andet land i Europa, hvor YWAM blev pioneret. Allerede i 1973 var den første ”School of Evangelism” oppe at køre, som var navnet på den skole, som senere blev til DTS. Udover DTSer, har der været flere videregående skoler igennem tiden, bl.a. School of Communication and the Biblical View of Man (CBVM), School of Intercessory Prayer (SOIP) og School of Frontier Missions (SOFM). Familietjeneste og familie-DTS har været fokus igennem mange år. King’s Kids, som du kan læse om under ”KKI”, er en tjeneste, som har kørt siden 1988.

Du kan finde ywam i mindst:

0
LANDE
0
LOKATIONER