HVAD ER YWAM?

Youth With A Mission er en global bevægelse af kristne fra mange kulturer, aldersgrupper og kristne traditioner, hengivne til at tjene Jesus overalt i Verden. Så forskellige som vi er, forenes vi med ét fælles formål ”at kende Gud og gøre Ham kendt”.

Loren Cunningham grundlagde Youth With A Mission i 1960. Loren fik et syn af unge mennesker, der drager ud på korttidsmission som bølger, der skyller over hvert kontinent.

Loren ville give unge mennesker chancen for at videregive Jesu kærlighed til andre igennem ord og gerninger – uden først at skulle igennem en lang teologisk uddannelse. På det tidspunkt var det en revolutionær tanke, men i dag sender YWAM tusinder af mennesker ud på korttids- og langtidsmission hvert år.

Da vi begyndte i 1960, var vores hovedfokus at få unge involveret i mission. I dag fokuserer vi stadig på unge, og vi involverer mennesker i alle aldre.

Vi arbejder i øjeblikket i over 1.100 lokationer i over 180 lande med over 18.000 medarbejdere.

En af glæderne ved at være en del af YWAM er at arbejde med mennesker fra mange nationer. YWAMs medarbejdere (kendt som YWAM’ere) kommer fra over 130 lande.

YWAM er af den overbevisning at evangeliet ikke bare er ord, men også handling. Derfor arbejder YWAM i de tre områder Evangelisation, Barmhjertighedstjenester og Træning

  • Evangelisation: At fortælle om Jesus
  • Barmhjertighedstjenester: At vise Guds kærlighed igennem socialt arbejde og sundhedsmæssig hjælpearbejde.
  • Træning: At udruste kristne til at hjælpe andre, at dele deres tro og at leve efter Guds standarder i hverdagslivet.

 Se mere på den internationale YWAM hjemmeside: