NEXT WAVE 2. MARTS SJELLEBRO

Der har været tronskifte i kongeriget Danmark, og vi bevæger os også i retning af lederskifte i YWAM. Ulrik og Núbia har trofast og solidt stået i spidsen for Sjellebro i mange år, og vil nu gerne give roret videre, for selv at kunne fokusere på deres hjertebarn – nødhjælp og hjælpearbejde.

YWAM Grimerud, Norge er godt på vej til at forme et nyt team til YWAM København, og nu skal der også dannes et nyt team til at tage Sjellebro ind i fremtiden.

Det betyder, at vi ser ind i en ny tid for YWAM Danmark, og dermed også et generationsskifte. Vi har ikke en “kronprins” på hånden til Sjellebro, men vi tror at Gud vil kalde et team til at lede og samle en next wave> af unge mennesker med friske visioner og nye tjenester.

Vi forventer “ny vin på nye sække” – så vi den 2. marts får lov til at drømme sammen om fremtiden. En ny generation kræver en ny form, og samtidigt er det også sandt, at man ikke kan bygge eller skabe noget, man ikke kan forestille sig. Vi satser på Helligåndens hjælp og en Gud-given kreativitet.

Det bliver en dag, hvor vi skal søge Herren sammen. Vi kommer også til at lytte til hinanden i grupper, da vi tror at Gud taler, men at han også allerede har talt.
Forvent korte indslag af inspiration – ikke noget “talking-head” fra nogen scene, men en lytten og søgen fra græsrødderne, krydret med lovsang og tilbedelse. Silas Urban kommer og hjælper os med lovsangen.
Vi begynder med at finde ud af “who is who”, – hvem har Gud samlet.
Naturligvis vil der også være rigeligt med kaffe, kage og anden forplejning. Vi ønsker at modtage alle så godt, som muligt, så vi vil gerne bede alle om at udfylde tilmeldingen herunder. Det tager ca. 1 minut 🙂

Vi håber meget at du kan komme, og også har mulighed for at blive til YWAM Night om aftenen, der vil være en forlængelse af vores samling.

Målgruppe

Der inviteres målrettet til dig der er, eller har været, engageret med YWAM et eller andet sted i verden indenfor de sidste 10 år.
Måske sidder du i Norge med hjerte og vision for Danmark. Måske er du under uddannelse i øjeblikket, men kunne se dig selv som en aktiv brik i den danske YWAM-tjeneste. Velkommen!

Du får hermed en specifik invitation, fordi vi særligt gerne vil høre hvad du har på hjertet for Danmark, og om Gud måske kalder dig til at være med til at forme fremtiden.

Der bliver dog også inviteret bredt til dette første møde, til alle med hjerte og interesse for YWAM Danmark og Sjellebro, da vi ikke ved hvem der sidder med hvad på hjertet. Måske kalder Gud allerede på nogen? Velkommen!

Vær med i bøn hver uge

Next Wave bøn online hver mandag fra 19.30-20.00

Zoom-link: Https://tinyurl.com/Bed-sammen