ZOMBA MALAWI

ZOMBA MALAWI

YWAM Zomba i Malawi gør et kæmpe stykke arbejde både med deres skoler, så som DTSer og i at modtage og have outreach teams fra hele verden. De er samtidigt dybt involverede i de forskellige samfund og landsbyer i nærområdet, hvor de rækker ud både praktisk til de ældre og svage, med undervisning og opmuntring til børn og unge og flere bibelstudie-grupper. Hele basen under ledelse af Ali og Mphatso har et stort hjerte for mennesker og deres livssituationer og gør, hvad de kan, for at møde de aktuelle behov i Zomba og omegn.

Aktuelle behov efter stormen Freddy

Stormen Freddy er en cyklon som i ualmindelig lang tid har raseret flere lande i Afrika, herunder det sydlige Malawi, som Zomba er en del af.

YWAM Zomba har siden cyklonens start været optaget af at købe og dele mad ud til lokalbefolkningen og hjælpe med de mest akutte behov.

Stormen har ført til betydelige oversvømmelser med store mængder vand, der har skyllet veje, huse, kvæg, marker og i flere tilfælde mennesker væk. Flere 100.000 står uden tag over hovedet og må søge ly i lejre, kirker, moskeer, skoler eller hos de naboer, hvis huse kun mangler 1 eller 2 vægge og måske kan stå lidt endnu.

Der er stor mangel på rent drikkevand, mad, tæpper, husly, myggenet og ting til at sikre en basal normal hygiejne. Befolkningen kæmper mod en koleraepidemi af samme grund.

Vær med til at sørge for mad og overlevelse til lokalbefolkningen i Malawi

Vi er i gang i YWAM Danmark med at søge fonde og gaver til mad og midlertidige huse til de fattige, mest udsatte områder ved Zomba.

Du kan være med til at hjælpe på MobilePay 405900.

Din gave er fradragsberettiget.

 

Visionen om Safehouse

Zomba Malawi går med en drøm om at have et såkaldt Safehouse for kvinder og børn udsat for menneskehandel eller prostitution. Det er i Malawi ikke tilladt at blive gift som mindreårig, men realiteten er, at piger ned til 13 år bortgiftes – ofte med misbrug og overgreb til følge. De risikerer siden at blive afvist af både manden og deres egen familie, ende/blive tvunget i prostitution uden mulighed for at komme ud igen.

Safehouse skal tilbyde et sikkert sted at bo, professionel hjælp og rådgivning og uddannelse der hjælper med at lægge en plan for fremtiden.

 

Du kan være med

Projektbeskrivelsen ligger klar og de næste skridt er ved at blive tager. YWAM Danmark er med i processen med at rejse penge til driften. Du kan være med, enten med en gave eller et fast beløb hver måned ved at målrette din støtte via knappen herunder. Husk at skrive hvilket projekt du ønsker at støtte.

Din gave er fradragsberettiget.

Vores relation til YWAM Zomba

YWAM Zomba og YWAM Danmark har siden 2020 regelmæssigt mødtes online og delt liv og bedt sammen, og vi oplever Gud lægger os teamet i Malawi og deres arbejde meget på hjertet. Vores venskab og respekt for det kæmpe arbejde YWAM Zomba gør vokser stadig.

Du kan læse mere om deres arbejde på deres hjemmeside.

Ali og Mphatso 

We are Ali and Mphatso Kadinde. We are both born and raised in Malawi and we have 4 wonderful children, Hannah, Nathan and our twins Joshua & Jedidah. We started our journey in the mission field at YWAM Blantyre Malawi in 2012 and with Gods guidance we pioneered YWAM Zomba in September 2019. God has especially placed discipleship and inner healing on our hearts. Although we have been born again Christians for a long time,  when we joined YWAM we still had resentment and hurts and the love of the Father in heaven has been healing us. We would love every person on earth to experience this love of the Father that brings healing, joy and freedom.

whatsapp-image-2020-08-04-at-20.28.16-300×200