share the love

Fjellerup eller Sjellebro i uge 29

13.-17. juli 2020

Guds drøm er, at alle mennesker kender Ham. Vil du bruge en uge denne sommer på at udfordre dig selv til at introducere mennesker til deres Skaber? Denne lejr er anderledes, da den handler om at gøre Jesus kendt for mennesker på en kærlig og oprigtig måde. Vi ønsker at lytte til Gud og adlyde Ham. Han opfordrer os til at se opad og udad og til at gå, bruge vores gaver og samarbejde med Ham i det, Han gør.

Vi ønsker at være kreative sammen med hinanden og Helligånden i, hvordan vi kan række ud – måske på mange forskellige måder. Vi vil også have masser af fællesskab med hinanden og Gud.

OBS! Vi tager corona alvorligt! Vi holder løbende øje med påbud og anvisninger fra regeringen og retter os naturligvis nøje efter dem. Vi skal derfor bl.a. forvente små lejre og regler for afstand, måltider m.m.

lejren er for dig

Lejren er for alle, der gerne vil gøre Gud kendt; ung eller gammel, single eller familie. Kom og vær med til at elske mennesker omkring os!

Vi starter mandag kl. 12 med frokost og slutter fredag samme tid. Program kommer snarest.

priser

(alle priser er inklusiv kost og logi)

Deltager m. værelse
16 år og op  1.200 kr
11 – 15 år  950 kr
 3 – 10 år 750 kr
          
I egen vogn/telt
16 år og op  1000 kr
11 – 15 år  750 kr
3 – 10 år 650 kr
Uden logi
16 år og op  850 kr
11 – 15 år 650 kr
3 – 10 år 550 kr

tilmelding

Da vi ikke endnu kender de præcise retninglinjer for hvor mange deltagere, der kan komme med på lejr, er vores tilmelding lavet som en venteliste. Vi holder nøje øje med udviklingen.

Det betyder for dig, at du ikke skal betale lige nu. Vi kontakter dig på email så snart det er muligt med svar på om du er kommet med på lejr. Vi tager højde for tilmeldingstidspunktet. I emailen vil vi også give mulighed for at gennemføre betalingen. Din tilmelding er endelig gyldig når betalingen er gennemført.

Vi beklager ulejligheden, men håber på din forståelse.

Deadline for tilmelding er d. 29. juni.

program

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt