OUTREACH TIL LETLAND

TAG MED PÅ EN PRAKTISK UGE I LETLAND

2.-8. juli, 2023.

Pak arbejdshandskerne til en uges eventyr i uge 27 for håndværkere og andre med intelligente og generøse hænder, der ønsker at gøre en forskel. Vil du med?

Ved byen Liepāja ligger nemlig et fantastisk stykke jord og center der skal bruges til seminarer og lejre, og skabe gode rammer hvor familier kan komme, søge genoprettelse, finde hinanden og finde Gud. Stedet trænger til en kærlig, praktisk hånd for at nå sit fulde potentiale.

Der er brug for dig, der gerne vil med til Letland, og for donationer til byggematerialer. Vi har lidt allerede, men kan sagtens bruge mere, specielt da byggematerialer er blevet dyrere. Læs mere om de konkrete projekter og om hvordan du kan være med til at samle ind til materialer her: (Du kan også være med til at give direkte på MobilePay på 157277. Husk personnummer, hvis du ønsker fradrag for din gave.)

PROJEKTET FORTSÆTTER

Sidste sommer var vi et hold afsted på knapt 40 og havde en fantastisk uge på centeret i Liepaja. Der blevet slebet, malet, hamret, banket, sunget, delt liv, lavet el og tag, savet træ og meget, meget mere… Vi kom rigtigt langt, MEN! Der er stadigt mere at lave.

mere information