11. – 17. JULI I LIEPAJA

Kribler det i fingrene og hjertet? Så pak arbejdshandskerne og tag med på outreach til sommer i uge 28.

Sagen er, at YWAM Letlands familiearbejde i 2015 købte et fantastisk stykke jord og center lidt udenfor Liepaja med støtte fra bl.a. Danmark.

Hensigten er at bruge stedet til seminarer og lejre specielt for familier og børn. Det er et helt særligt og smukt område med skov, en stor dam og eng samt 8 bygninger. Men, og der er et helt tydeligt og synligt “men”! De fleste bygninger kræver en kærlig og kyndig hånd for at kunne bruges.

Derfor planlægger vi nu en outreach for håndværkere og andre med intelligente og generøse hænder, inklusive familier og børn, der ønsker at gøre en forskel; og så skal vi ud og møde mennesker og fortælle, hvem Jesus er.
Der vil være et projekt for de mere bygningskyndige, samt mindre tekniske projekter for børn og os med ekstra tommelfingre. Her taler vi om Families on a serious Mission. Der vil også være et hold, der fokuserer på evangelisation,så kort fortalt:

Team Hands er vores praktiske hold. Der bliver opgaver til alle aldre og håndværksmæssige niveauer.
Team Feet er vores hold med fokus på evangelisation. Vi har fælles start og afslutning med det praktiske hold. Vores lettiske venner sørger for programmet og for at instruere os, når vi kommer.

Hvem skal med?

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi håber at se nogle fagfolk (tømrer, elektrikkere, malere etc.) blandt os, – men vi tror på unge mennesker – og at en 12-årig kan svinge både pensel og hammer. Målgruppen er altså fra 12 år og op.

mere information

TILMELDING

Der er begrænsede pladser, så det bliver efter først-til-mølle-princippet.
Priser (excl. transport/rejse):
Det bliver i bedste og billigste outreach stil. Transport / rejse, helt op til dig.
Singles: beboelse, mad & diverse: 950 DKK per person.
Familier: mad & diverse: 725 DKK per person + hytte 1800 DKK (5 senge hele ugen)

NB: Der er ingen betaling før vi får bekræftelse på, at grænserne er åbne.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt