VI SKUBBER OUTREACH TIL 2022

Det er med tungt hjerte og udpræget hængemule, at vi ser os nødsaget til at skubbe Letlandsturen til uge 27 næste år 2022.

For indrejse til Letland kræves der i øjeblikket “fuld vaccination + 15 dage”, hvilket udelukker de fleste af os. Ligeledes blinker Letland fortsat ‘orange’ fra dansk side. Situationen kan naturligvis ændre sig, men for at give alle mulighed for at lave alternative planer i 28, finder vi det bedst allerede nu at udsætte planerne.

Juris og Kristine i Letland har fuld forståelse for vores beslutning. Til vores store glæde og begejstring, har de fået blod på tanden og besluttet at holde fast i uge 28, hvor lokale letter inviteres til at komme og hjælpe med diverse praktiske opgaver.

Vi håber også at I har lyst til at holde fast i planen, og skubbe outreachen til 3.-9. juli, 2022. Ligeledes fortsætter indsamlingen til formålet.

Alternative muligheder i år

  • HVIS du er færdigvaccineret (+15 dage) i uge 28 og har lyst til at give en hånd sammen med vores lettiske venner i denne uge eller senere på året, kan du skrive en mail til Juris.
  • Der overvejes en mindre outreach til Letland i efterårsferien (17.-23. oktober). Mere information følger på hjemmeside og Facebook.

Må Gud give os alle en skøn sommer, og rigtigt gode alternative planer for uge 28.

mere information