LOVE EUROPE

Vi tror, at Jesus elsker Europa. Vi tror, at han længes efter, at enhver person skal kende ham. Vi tror, han er bedrøvet over fattigdom og social uretfærdighed. Vi tror, at Verden kan forandres!

Vi ved, at Gud kan bruge unge mennesker til at gøre en forskel. At kedsomhed kan erstattes med initiativer og risk-taking, der gør en forskel på vores kontinent i vores tid.

Love EUROPE er en outreach fra hele Europa til byen Ungheni i Moldova, Europas fattigste land. Her vil vi dele evangeliet og hjælpe fattige og trængende. Det bliver helt sikkert også en livsforvandlende oplevelse for dig, der deltager.

HVAD SKAL VI LAVE?

Vi skal bygge huse til hjemløse familier, uddele madrationer (inkl. levende kaniner), uddele Bibler. have en fest af lovsang om aftenen… og meget andet.
Forestil dig at unge fra hele Europa samles og, sammen med de lokale, rækker ud i Ungheni – en fed oplevelse med venskaber på tværs af landegrænser.

HVEM KAN KOMME MED?

Hvis du er mellem 15-18 år, eller deromkring, og har lyst til at bruge en bid af næste sommerferie på noget super meningsfyldt, så book datoerne i kalenderen.
Vi leverer alt hvad du har brug for på stedet. Træning, oversættere, fællesskab og inspiration. Du behøver ikke at være en erfaren kristen. Alt hvad du behøver er et håb om at gøre en forskel.

Send os en mail ved at udfylde felterne nedenfor. Så kontakter vi dig.
Læs mere om Love Europe på www.loveeurope.no

Jeg vil gerne med / jeg har spørgsmål

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt