KKI 2k20

KKI er en gren af UMO, med fokus på børn og unge, vi holder et brag af en efterårslejr. Der er spændende workshops og undervisning – og helt igennem vildt fede ledere…

KKI ønsker at nå teenagere og unge med et relevant evangelium, som er spændende, og fuld af Guds kraft og som tør give dem plads til at de kan “Smage og se at Gud er god” (Salme 34:9)

Vores program forløber med formiddagsundervisning og workshop om eftermiddagen og fede aftenarrangementer. Torsdag tager vi ud i byen og fortæller om vores uge, optræder, viser hvad vi har lavet i løbet af ugen, laver lidt larm i gaden og vidner om verdens bedste far.

Temaet i år for KKI er: “MASTERPIECE” som i: “For we are Gods masterpiece” Efeserne 2:10. På lejren vil vi fokusere vores undervisning på at forstå Guds karakter, og der igennem forstå vores egen.

Johannes evangeliet 8:32

“og I skal lære sandheden at kende, og sandheden skal gøre jer frie.”

Lejren i år tager udgangspunkt i at forstå hvem vi er i Gud, og hvordan vi lever i hans sandheder.

Vores forventninger til lejren er helt i top, vi har et fantastisk program, spændende talere og en masse sjov i vente.

Hvor:

Rudehøj efterskole
Rude havvej 11
8300 Odder

Hvornår:

Deltager: Lejren starter for dig som deltager søndag den 11. oktober kl. 16:00. Giv besked hvis du kommer senere.

Leder/forældre: Lejren starter for dig som leder/forælder fredag den 9. oktober kl. 19.00- 20:00. Giv besked hvis du kommer senere.

Vi vil gerne vise, hvad deltagerene har lavet, så vi har i år inviteret forældrene til at komme se dem optræde fra kl. 14.00 om fredagen den 16. oktober, når de henter deltagerne.

Efter tilmeldingen bliver der sendt flere informationer ud.

Pris:

900kr for deltagere

450kr for leder

2500kr max pris for familie

Vores aldersfordeling

TLT+ er 8-9. klasse. De skal igen i år have deres egen cafe og prøve kræfter med nye og spændende opgaver. De får lederskabstræning og mulighed for at sætte deres helt eget præg på lejren. I år er det vigtigt at alle TLT+ tager varmt udetøj og vandtætte og varme sko/støvler med. Vi har nemlig noget sjovt til jer!

TLT er 6-7. klasse. Deres program har også forandret sig. De har nye ting de også kan gå og glæde sig til. Vi har planlagt massere af råhygge.

BT er 3-5. klasse. De skal lege og lære fede ting.

Workshops:

OL: (Fodbold, Rugby og andet sport)

Vi skal spille fodbold, træne spændende øvelser og lære tricks. Derudover vil der være plads til at udforske forskellige sportsgrene ugen igennem.

ZEAL:
(Undervisning og bøn)
For jer der gerne vil gå dybere med Gud. Det bliver en forsættelse på vores Zeal lejr, med fokus på det Guddommelig og overnaturlige.

LÆR NOGET NYT!:
(Sjov og teknik)
Einstein sagde engang, at den dag du stopper med at lære, er den dag du stopper med at leve. Det vil denne workshop sørger for ikke sker lige foreløbigt! Hver dag vil du beskæftige med en ny skill, du kan tage med dig hjem i din værktøjskasse!

BAGEDYSTEN(bake it, til you make it):
 (Vild og spændene mad kreativitet)
Vi skal igennem en spændene uge med hjemlavet mad som vi selvfølgelig skal spise – mums. Så skal vi lave snacks til alle de mennesker vi møder i Odder, når vi skal på fremstød.

DRESS TO EXPRESS – PROJECT RUNWAY:
I dress to express vil vi på ægte Project Runway manér vise dig hvordan du kan forvandle dit gamle kedelige tøj, til fede nye unikke klæder!

SHOWTIME:
(Drama)
Vi skal danse og lave drama, det bliver totalt for vildt og svedig med det fedeste musik hele uge. Og så skal vi optræde.

SCHOOL OF ROCK:
(Band sang og instrument)
Vi skal have et band som rigtigt hitter, der bare kan det der pjat. Så kom med varme stemmer, højt humør og din instrumentelle skils. Medbring gerne egne instrumenter.

NEED FOR SPEED:
Kan du lide crossere og fart over feltet, så er Need for speed for dig! Her vil du få lov til at køre crossere og en lære en masse teknisk viden om dem.

Et typisk skema for lejren ser sådan ud:

Har du nogen spørgsmål så skriv til Mirjam Lauridsen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt