KKI 2k19

KKI er en gren af UMO, med fokus på børn og unge, vi holder et brag af en efterårslejr. Der er spændende workshops og undervisning – og helt igennem vildt fede ledere…

KKI ønsker at nå teenagere og unge med et relevant evangelium, som er spændende, og fuld af Guds kraft og som tør give dem plads til at de kan “Smage og se at Gud er god” (Salme 34:9)

Vores program forløber med formiddagsundervisning og workshop om eftermiddagen og fede aften arrangementer. Torsdag tager vi ud i byen og fortæller om vores uge, optræder, viser hvad vi har lavet i løbet af ugen, laver lidt larm i gaden og vidner om verdens bedste far.

Temaet i år er for KKI er: “WIDE OPEN” Gud ønsker at velsigne os med sin nærvær, alt vi skal gøre er at åbne vores hjerte op. På lejren i år vil vi fokusere på Guds nærvær og alle de døre han stille åben foran os.

Matthæusevangeliet 7: 7-8

“Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer.
For enhver, som beder, får; og den, som søger, finder; og den, som banker på, lukkes der op for.”

Vores forventninger til lejren i år er helt i top, vi har et fantastisk program, spændene talere og en masse sjov i vente.

Hvor:

Rudehøj efterskole
Rude havvej 11
8300 Odder

Hvornår:

Deltager: Lejren starter for dig som deltager søndag den 13. oktober kl. 16:00. Giv besked hvis du kommer senere.

Leder/forældre: Lejren starter for dig som leder/forælder fredag den 11. oktober kl. 19.00- 20:00. Giv besked hvis du kommer senere.

Vi vil gerne vise, hvad deltagerene har lavet, så vi har i år inviteret forældrene til at komme se dem optræde fra kl. 14.00 om fredagen den 18. oktober, når de henter deltagerne.

Efter tilmeldingen bliver der sendt flere informationer ud.

Pris:

900kr for deltagere

450kr for leder

2500kr max pris for familie

Vores aldersfordeling

TLT+ er 8-9. klasse. De skal igen i år have deres egen cafe og prøve kræfter med nye og spændende opgaver. De får lederskabstræning og mulighed for at sætte deres helt eget præg på lejren. I år er det vigtigt at alle TLT+ tager varmt udetøj og vandtætte og varme sko/støvler med. Vi har nemlig noget sjovt til jer!

TLT er 6-7. klasse. Deres program har også forandret sig. De har nye ting de også kan gå og glæde sig til. Vi har planlagt massere af råhygge.

BT er 3-5. klasse. De skal lege og lære fede ting.

Workshops:

FIFA: (Fodbold og Rugby)

Vi skal spille fodbold, træne spændende øvelser og lære tricks. Derudover har vi fået en englænder ind som vil lærer jer at spille rugby, på ægte engelsk manér.

ZEAL:
(Undervisning og bøn)
For jer der gerne vil gå dybere med Gud. Det bliver en forsættelse på vores Zeal lejr, med fokus på det Guddommelig og overnaturlige.

OFFLINE:
(Sjov og teknik)
Vi skal lave masser af sjove tekniske ting og lege med sjove forsøg.

BAGEDYSTEN:
 (Vild og spændene mad kreativitet)
Vi skal igennem en spændene uge med hjemlavet mad som vi selvfølgelig skal spise – mums. Så skal vi lave snacks til alle de mennesker vi møder i Odder, når vi skal på fremstød.

#DIY: 
(Krea)
Det behøver ikke være svært at være kreativ, men det er altid sjovt, så kom og vær med til at lave noget genialt, kreativ og sjovt.

SHOWTIME:
(Drama)
Vi skal danse og lave drama, det bliver totalt for vildt og svedig med det fedeste musik hele uge. Og så skal vi optræde.

SCHOOL OF ROCK:

(Band sang) Vi skal have et band som rigtigt hitter, der bare kan det der pjat. Så kom med varme stemmer og højt humør.

SCHOOL OF ROCK:
(Band instrument)Vi skal have et band som rigtigt hitter, der bare kan det der pjat. Så kom med højt humør. Medbring meget gerne egne instrumenter.

Et typisk skema for lejren ser sådan ud:

Har du nogen spørgsmål så skriv til Mirjam Lauridsen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt