come & see

family camp

Sjellebro eller Fjellerup i uge 29

12.-17. juli 2020

Vi har ikke flere ledige værelser, men der er stadig flere campingpladser.

I denne uge vil vi forsøge at give en forsmag på, hvordan det er at være på familie-DTS. Altså en familie Discipelskabs Trænings Skole.
Der vil være spændende undervisning for børn og voksne, samt mulighed for at I sammen som familie træder ud i tro og lever teorien ud i praksis.
Der vil være mulighed for at komme tæt på hinanden som familie og få fornyet fokus på prioriteter og værdier. Vi ønsker gennem undervisning og processing at styrke familie og ægteskabet.
Så skal vi selvfølgelig også have det sjovt og lave forskellige lege og aktiviteter.

PRISER

Deltager m. værelse 1.600 kr
3 – 10 år 900 kr
11 – 15 år  1.050 kr
M. egen vogn/telt 1.300 kr
3 – 10 år 800 kr
11 – 15 år  950 kr

Praktisk

Sted: Lejren bliver enten afholdt på Sjellebro eller Djurslands Efterskole, afhængig af hvor mange der melder sig til.

OBS! Vi tager corona alvorligt! Vi holder løbende øje med påbud og anvisninger fra regeringen og retter os naturligvis nøje efter dem. Vi skal derfor bl.a. forvente små lejre og regler for afstand, måltider m.m.

tilmelding

Vi har ikke flere ledige værelser, men der er stadig flere campingpladser.

Da vi ikke endnu kender de præcise retninglinjer for hvormange deltagere, der kan komme med på lejr, er vores tilmelding lavet som en venteliste. Vi holder nøje øje med udviklingen.

Det betyder for dig, at du ikke skal betale nu. Vi kontakter dig på email hurtigst muligt med svar på om du er kommet med på lejr. Vi tager højde for tilmeldingstidspunktet. I emailen er der mulighed for at gennemføre betalingen. Din tilmelding er gyldig når betalingen er gennemført. Vi beklager ulejligheden, men håber på din forståelse.

Tilmeldingsfrist er d. 24. juni. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt