Aktiv Familiecamp

19.-24. juli 2020

Tema: You’ll Never Walk Alone

Denne lejr er for familier med børn, som har lyst til vandreture, cykelture og kanoture. Der vil være mulighed for lejrbål, hygge og samvær med lovsang og undervisning samt refleksionsgrupper både på Sjellebro, og når man er aktiv. Vi håber at møde masser af dejlige mennesker, hvor vi kommer frem og generøst deler den kærlighed, Jesus har elsket os med, bare ved at være dem, vi er.

Så tag familiens cykler, nogle gode vandresko og tøj, der gerne må lugte af sved og røg med på ferie. Vi planlægger forskellige ture hver dag.

OBS! Vi tager corona alvorligt! Vi holder løbende øje med påbud og anvisninger fra regeringen og retter os naturligvis nøje efter dem. Vi skal derfor bl.a. forvente små lejre og regler for afstand, måltider m.m.

Priser

Deltager m. værelse 1.600 kr
3 – 10 år 900 kr
11 – 15 år 1050 kr
M. egen vogn/telt 1.300 kr
3 – 10 år 800 kr
11 – 15 år 950 kr

Tilmelding

Da vi ikke endnu kender de præcise retninglinjer for hvormange deltagere, der kan komme med på lejr, er vores tilmelding lavet som en venteliste. Vi holder nøje øje med udviklingen.

Det betyder for dig, at du ikke skal betale nu. Vi kontakter dig på email hurtigst muligt med svar på om du er kommet med på lejr. Vi tager højde for tilmeldingstidspunktet. I emailen er der mulighed for at gennemføre betalingen. Din tilmelding er gyldig når betalingen er gennemført. Vi beklager ulejligheden, men håber på din forståelse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt